PROIZVODNJA

Marigold d.o.o. proizvodi kvalitetan namještaj po europskim normama. To je moguće isključivo zahvaljujući organiziranom radu i preciznošću te suradnji s renomiranim tvrtkama u industriji: 

CaptureCapture2

 

 

 

Podjednostavljeno, ovako izgleda naš proces proizvodnje:

I. FAZA – MJERENJE:Tools

Prva faza našeg proizvodnog procesa. Naši stučni tim obavlja precizno mjerenje prostora i zabilježava sve detalje, nepravilnosti i mogućnosti. Sav namještaj izrađujemo prema Vašim željama, uzimajući u obzir cjelokupni interijer u kojeg se on ugrađuje. Naša stručnost i dugogodišnje iskustvo jamči inovativan i jedinstven dizajn uz maksimalnu funkcionalnost namještaja.

 

II. FAZA – PROJEKTIRANJE:projektiranje-namjestaja-po-mjeri

Talentirani dizajneri želje i ideje klijenata unose u računalo i dočaravaju budući izgled prostora, uzimajući u obzir ograničenja i mogućnosti dobivene iz prve faze. Nakon što je pronađeno zadovoljavajuće rješenje, izrađuje se nacrt konačne ponude. U ponudi imamo cijeli asortiman boja i materijala(drvo, iveral, medijapan u ekstra visokom sjaju, staklo,…), okova i dodatne opreme, sa frontama u matu ili visokom sjaju, radne ploče različitog dekora i vrhunske bijele tehnike.

III. FAZA – PROIZVODNJA:photo_981_20060201

Koristeći podatke iz prethodnih faza stvara se gotov proizvod primjenom kvalitetnih materijala i opreme te moderne tehnologije i strojeva. Kvalitetu namještaja osiguravaju najkvalitetniji materijali i komponente iz provjerenih izvora obrađeni modernim i preciznim strojevima.

 

IV. FAZA – DOSTAVA:

Sav namještaj se transportira u najkraćem roku te se poduzimaju sve moguće sigurnosne mjere kako bi se izbjegla moguća oštećenja. Uvijek nas možete kontaktirati i provjeriti status pošiljke.

 

 

 

V. FAZA – MONTIRANJE:moderna-bijela-kuhinja-visoki-sjaj-crno-staklo-gorenje

Finalna faza u kojoj stavljamo namještaj u funkciju onako kako ste ga Vi zamišljali te Vam dajemo sve potrebne informacije o održavanju i korištenju.

Comments are closed